Uppdragsbeskrivning

De konsulter som Region Skåne har behov av just nu måste vara inriktade mot medicinteknik, utrustningar och system, d.v.s. utbildade medicintekniker med erfarenhet av arbete med medicinteknisk utrustning.  

Kunden vill även veta vilka kunskaper samt erfarenheter kandidaten har inom följande utrustningsområden, samt hur snabbt de tror att de kan arbeta självständigt inom respektive område:

  • Kirurgisk utrustning
  • Endoskopi
  • Mekanik
  • EKG, EEG, Def.
  • Patientövervakning
  • Ultraljud
  • Fysiologi
  • Ventilation
  • Infusionspumpar

Som utrustningsspecialist ingår du i en regional utrustningsgrupp som leds av utrustningsansvarig, vilken hanterar och driver ärenden regionalt inom sitt utrustningsområde. Tjänsten innebär att du ansvarar genom hela produktlivscykeln för att upprätthålla driftsäkerheten på medicintekniska utrustningar inom sitt område, primärt genom förebyggande och avhjälpande underhåll. För att täcka behovet krävs det att du är tekniskt sakkunnig och delaktig i utvecklingsarbeten samt hanterar praktiskt installation, konfiguration och skrotning/avveckling av medicintekniska utrustningar inom utrustningsområdet enligt de regionala processerna och rutinerna. Vidare kommer du att arbeta med teknisk konsultation, dokumentation, planering och uppföljning av servicearbete, samt daglig kontakt med kunder och leverantörer.

Innehållet i arbetet kan komma att förändras för att på bästa sätt svara upp mot våra kunders behov. Det finns möjligheter att utvecklas inom området medicinsk teknik.

Meriter inför denna roll:

Du som söker har godkänd teknisk gymnasieutbildning och goda kunskaper i såväl svenska som engelska både muntligt och skriftligt. Teknisk högskoleutbildning är meriterande och/eller erfarenhet av tekniskt servicearbete och arbete inom området medicinsk teknik. Det är även meriterande om du har grundläggande kunskap i ITIL, IT och medicintekniska regelverk. Du är van vid att lösa tekniska problem samt att dokumentera ditt arbete och att arbeta processorienterat. I ditt arbete är du strukturerad, har hög serviceanda och medveten om dina förmågor och begränsningar. Vidare är du ansvarstagande, noggrann och leveranssäker samt har en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. B-körkort för manuellt växlad bil är fördelaktigt.

Tjänsten innefattar att arbeta med teknik och IT inom hälso- och sjukvården som medicintekniker i rollen utrustningsspecialist i den regionala utrustningsgruppen.

 

Upgraded People tillsammans med Region Skåne agerar i enighet med och står bakom EUs och Sveriges sanktioner mot Ryssland och de som omfattas av dessa. Det medför att leverantörer som svarar på anbud för att leverera kompetens via Upgraded People till Region Skåne ger egen garanti om att leverantören ej omfattas av sanktionerna, och sedermera står bakom dessa med samma ståndpunkt.

Detaljer

Referens:5098

Ort: Kristianstad, Lund, Malmö

Omfattning:100%

Startdatum:Omgående

Slutdatum:2023-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.