Uppdragsbeskrivning

Region Skåne implementerar med hjälp av Oracle Health ett digitalt vårdsystem för att ersätta ett antal applikationer som stödjer regionens vårdaktiviteter. Detta är det mest omfattande förnyelsearbetet i Region Skånes historia. För mer information se https://vardgivare.skane.se/tema/skanes-digitala-vardsystem-sdv/

SDV söker nu en projektadministratör/delprojektledare där fokus kommer att vara att koordinera och följa upp arbete med utbildningsmaterialet med interna resurser inom SDV utbildningsprojektet, resurser och samverkan med arbetsströmmarna och resurser från leverantören, Oracle.

Rollen innebär även ett nära samarbete med samtliga delprojekt inom programmet men även kontakter och samarbete med mottagande utrullningsorganisationer.

Du kommer att tillhöra delprojektet Utbildning/ träning och rapportera till dess projektledare.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet från administrering av att producera kurs- och utbildningsmaterial och att du har kunskap i hur vi bäst säkerställer förutsättningar för lärande. Har du dessutom erfarenhet från att ha arbetat med digitala utbildningar är det ett plus. Vi vill att du har goda kunskaper i excel och gärna vill  utveckla dig som delprojektledare.

Det är viktigt att du tycker om att samarbeta med andra människor och är lyhörd för andras behov. Som lagspelare är du en driven och lösningsorienterad person som enkelt koordinerar och kan hantera många olika aktiviteter parallellt.

Du trivs i att skapa ordning och reda där inte allt finns på plats och vara i en miljö där det sker snabba förändringar.

Tidigare erfarenheter av Region Skånes verksamhet är meriterande

 

Tillhör kategori:

  • Projektadministratör

 

 

Upgraded People tillsammans med Region Skåne agerar i enighet med och står bakom EUs och Sveriges sanktioner mot Ryssland och de som omfattas av dessa. Det medför att leverantörer som svarar på anbud för att leverera kompetens via Upgraded People till Region Skåne ger egen garanti om att leverantören ej omfattas av sanktionerna, och sedermera står bakom dessa med samma ståndpunkt.

Detaljer

Referens:52811

Ort: Lund

Omfattning:100%

Startdatum:2024-06-01

Slutdatum:2025-12-31

Ansök senast:2024-05-22

Konsultförmedlare