Uppdragsbeskrivning

 

Publicerad på nytt då vi önskar få in fler CV.

 

Ta fram design för två olika system i Region Skånes regi. Ett fall handlar om ett digitalt arkiv där det finns ett Open Source program som heter RODA. Till denna ska utvecklas ett GUI samt diverse integrationer och datalager. Det andra fallet handlar om att utveckla ett system som ska presentera labbdata för olika typer av slutanvändare. Även är behövs integrationer med olika system samt ett GUI. Gemensamt för båda initiativ är att de är delar av ett större regionalt initiativ som kommer att ha stor påverkan på Region Skåne som en datadriven organisation för lång tid framöver. Båda dessa initiativ kommer att behöva ett antal microtjänster som även delas med andra tjänster och system. Då det kan röra sig om känslig information är säkerheten av yttersta vikt.

Att självständigt och i samarbete med andra arkitekter och specialister ta fram systemdesigner för att uppfylla de egenskaper och visioner som finns för de aktuella behoven. Systemarkitekten måste kunna arbeta med, och definiera de mindre beståndsdelarna utan att tappa fokus på hur allt hänger samman i ett större perspektiv. Arkitekten måste ha erfarenhet av att arbeta med molnlösningar. Erfarenhet av offentlig sektor är starkt meriterande och i synnerhet kunskap om PDL och annan relevant lagstiftning. Erfarenheter och kunskap om eventdriven arkitektur, kubernetes/docker, REST-api, .NET, Azure devops, Github, Azure cloud-tjänster eller motsvarande är meriterande. Frihet att själv definiera rollen finns och efterhand som de går över i utvecklingsfasen så kommer det även att handla om att coacha övriga team-medlemmar. Det är även viktigt att du har ett öga för förvaltningsbarhet och återanvändbarhet. Uppdraget är på 100% fördelat på två projekt med option på förlängning.

Möjlighet till tidigare startdatum finnes.

Tillhör kategori:

  • Systemarkitekt

 

Upgraded People tillsammans med Region Skåne agerar i enighet med och står bakom EUs och Sveriges sanktioner mot Ryssland och de som omfattas av dessa. Det medför att leverantörer som svarar på anbud för att leverera kompetens via Upgraded People till Region Skåne ger egen garanti om att leverantören ej omfattas av sanktionerna, och sedermera står bakom dessa med samma ståndpunkt.

Detaljer

Referens:53752

Ort: Lund

Omfattning:100%

Startdatum:2024-08-19

Slutdatum:2024-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.