Uppdragsbeskrivning

Region Skåne avser att införa en ny eArkiv-lösning baserad på Open Source-programvaran RODA. Du kommer att vara projektets främsta expert inom RODA och samarbeta med lösningsarkitekter, integrationsarkitekter, utvecklingsteam och så klart arkivverksamheten för att konfigurera och sätta upp RODA så att Region Skåne får bästa möjliga helhetslösning för e-arkivet. Det ingår även att ta fram utbildningsmaterial och hålla utbildningar för arkivverksamheten.

Uppdraget är på 100% med möjlighet till förlängning.

Vi söker en specialist inom open source verktyget RODA och e-arkivering. Du ska ha erfarenhet av att sätta upp och konfigurera RODA i en svensk kontext. Detta kräver djup kunskap om programvaran och de inställningar som finns och vilka konsekvenser de olika alternativen får. Vi söker någon som har erfarenheter av att sätta upp processer och rutiner för att på bästa sätt ta tillvara på de möjligheter som programvaran erbjuder. Erfarenheter av att ta fram utbildningsmaterial och även hålla utbildning för arkivverksamheten är meriterande. Meriterande är även om du har erfarenhet av offentlig, och i synnerhet vårdrelaterad verksamhet.

Tillhör kategori:

  • Systemspecialist

Upgraded People tillsammans med Region Skåne agerar i enighet med och står bakom EUs och Sveriges sanktioner mot Ryssland och de som omfattas av dessa. Det medför att leverantörer som svarar på anbud för att leverera kompetens via Upgraded People till Region Skåne ger egen garanti om att leverantören ej omfattas av sanktionerna, och sedermera står bakom dessa med samma ståndpunkt.

Detaljer

Referens:53759

Ort: Lund

Omfattning:100%

Startdatum:2024-08-19

Slutdatum:2024-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.