Uppdragsbeskrivning

Publicerad på nytt då vi önskar få in fler CV – har man ansökt tidigare behöver man inte ansöka på nytt utan man är fortsatt med i processen.

Region Skåne implementerar med hjälp av Oracle Health ett digitalt vårdsystem för att ersätta ett antal applikationer som stödjer regionens vårdaktiviteter. Detta är det mest omfattande förnyelsearbetet i Region Skånes historia. För mer information se https://vardgivare.skane.se/tema/skanes-digitala-vardsystem-sdv/

SDV söker nu en Uppdragsledare inom Utrullningsgruppen med fokus på driftstart. I Driftstarts uppdrag jobbar de med aktiviteter inom fyra områden:

  1. Säkerställande av att program om mottagare är redo för driftstart
  2. Planering av driftstart och verkställande av planerna
  3. Säkerställa organisation för support samt
  4. Risker

I rollen som Uppdragsledare kommer du att stötta arbetet inom dessa 4 områden. Programmet präglas av ett tätt samarbete med mottagarna (vården) och kräver att du känner dig trygg i att driva och leda större möten.

Rollen kräver ett sinne för detaljerad planering och vana att jobba med aktiviteter i beroenden och att kunna visualisera kritiska linjer.

Tjänstgöringsort är Medicon Village i Lund. Denna roll jobbar på plats.

Önskad kompetens:

  • God analytisk förmåga
  • Erfarenhet av arbete inom program och projekt
  • Kommunikativ och redo att driva möten / workshops
  • Van vid ansvar och driva frågor från start till slut

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet i planering av större driftstarter
  • God erfarenhet av projektledning

Tillhör kategori:

  • Uppdragsledare

 

Upgraded People tillsammans med Region Skåne agerar i enighet med och står bakom EUs och Sveriges sanktioner mot Ryssland och de som omfattas av dessa. Det medför att leverantörer som svarar på anbud för att leverera kompetens via Upgraded People till Region Skåne ger egen garanti om att leverantören ej omfattas av sanktionerna, och sedermera står bakom dessa med samma ståndpunkt.

Detaljer

Referens:53762

Ort: Lund

Omfattning:100%

Startdatum:2024-06-03

Slutdatum:2025-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.