Uppdragsbeskrivning

Staden söker en erfaren Handledare. Gruppen består av 7 erfarna socionomer som jobbar med myndighetsutövning inom socialpsykiatrin, beroende och kontaktsekreterare/metodutvecklare. Chefer är inte med på handledningen, men kontakt och avrapportering sker till enhetschef.

Gruppen är i behov av en handledare, 2 timmar/tillfälle x 4 ggr/termin, under HT 2024 med möjlighet till förlängning under VT 2025. Handledning ska påbörjas senast i september 2024, 4 ggr/termin á 2 timmar/tillfälle (8 timmar/termin).

Prata känslor i mötet med klienter, känslor som dyker upp, reflektera kring det. Mer fokus på vad som händer i oss när vi ställs inför vissa typer av personer/situationer, hur man ska hantera sig själv och den man möter. Prata om motivation, stress och stresshantering. Fokus på processhandledning, inte lösningsorienterad.

Hantering av personuppgifter Konsulten kommer få höra våra klienters/brukares namn och ev andra personuppgifter. Och det gäller strikt sekretess för dessa uppgifter.

Handlingar som ska ingå i offert:

– CV

– Referensförteckning

– Certifikat

– Pris

Skallkrav:

  • Handledaren måste ha kunskap om politisk styrda organisationer
  • Handledaren ska var i grunden antingen socionom, psykolog, beteendevetare eller likvärdig
  • Kompetens i sakfrågor (beroende och psykiatri)

Övriga krav:

  • Bifoga certifikat: Bevis på att handledaren har rätt utbildning, t ex examen i Steg 1 och 2 psykoterapi eller liknande
  • Referensförteckning: Två referenser som är inte äldre än 2 år

För att kunna ansöka för detta uppdrag måste du vara en registrerad användare i vår portal som är helt kostnadsfri. Är du ny användare och vill registrera dig eller ditt bolag i Upgrades portal klicka här:  https://portal.upgraded.se/

Detaljer

Referens:53895

Ort: Stockholm

Omfattning:2 timmar/tillfälle x 4 ggr/termin

Startdatum:2024-09-02

Slutdatum:2024-12-31

Option:Möjlighet till förlängning under VT 2025

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.