Uppdragsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en Senior Systemarkitekt/Systemanalytiker. Vår kunds bostadskö har idag ett systemstöd för administration av kön, kopplat till publicering av lediga objekt. Köhanteringen styrs av ett regelverk som skapar unika förutsättningar för administrationen. En marknadsanalys visar att det inte finns standardsystem som möter regelverkets krav. Uppdraget avser därför att, som del av ett övergripande arbete med beslutsunderlag, utvärdera förutsättningarna för ett egenutvecklat system med utgångspunkt i de unika förutsättningar som finns för den kommunala bostadskön. Nivån på underlaget ska vara som beslutsunderlag, inte som underlag för att lägga ett utvecklingsuppdrag. Det ska indikera en ungefärlig kostnad för utveckling och förvaltning för att kunna jämföras med alternativa lösningar.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av att identifiera behov, beskriva lösningar och estimera utveckling av system.
  • Erfarenhet av utveckling och förvaltning av egenutvecklat system, med eller som inhyrd konsult för utveckling och förvaltning/service/support.
  • Erfarenhet av att formulera beslutsunderlag inför investering i nytt system.
  • Svenska i tal och skrift.

Meriterande kompetens:

  • Systemarkitektur
  • Upphandling/inköp av konsult för utveckling/förvaltning

Förväntat resultat av uppdraget:

Uppdraget ska leverera en rapport som, utifrån identifierade behov och krav, presenterar en uppskattning för utveckling och förvaltning av ett egenutvecklat system.

Detaljer

Referens:54503

Ort: Distans, Växjö

Omfattning:50-100%

Startdatum:2024-06-01

Slutdatum:2024-06-30

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.