Uppdragsbeskrivning

Region Skåne implementerar med hjälp av Oracle Health ett digitalt vårdsystem för att ersätta ett antal applikationer som stödjer regionens vårdaktiviteter. Detta är det mest omfattande förnyelsearbetet i Region Skånes historia. För mer information se https://vardgivare.skane.se/tema/skanes-digitala-vardsystem-sdv/

I samband med införandet av det nya digitala vårdsystemet, söker SDV projektet nu instruktörer till Utrullningsteamet inom utbildning och lärande. Instruktörerna ingår i delprojektet Utbildning och samordnas och rapporterar till Teamledare för instruktörerna.

Samtliga 38 000 medarbetare inom vården i Region Skåne ska utbildas i det nya systemet. Utbildningen sker enligt ett nytt digitalt koncept för utbildning av medarbetare i Region Skåne. ​Utbildningen sker digitalt på egen hand ​eller i öppna klassrum med instruktörerna som stöd, fysiskt eller digitalt. Utbildningen sker kopplat till den driftsättningsplan för SDV som sträcker sig med första driftstart under våren 2025 fram till och med sista driftstart hösten 2026.

I uppdraget som Instruktör kommer man att stötta och supportera medarbetare under deras utbildning, digitalt eller på plats i klassrum. I rollen är det viktigt att man tycker om att samarbeta med andra människor och är lyhörd för andras behov. En lagspelare som är driven och lösningsorienterad och som enkelt kan koordinera och hantera många olika aktiviteter parallellt. Uppdraget är på 100% med start 1 oktober 2024. Periodvis schemaläggs arbetstid även under kvällar och helger. Resor inom region Skåne ingår i uppdraget.

Önskad kompetens:

  • Erfarenhet av att lära ut och förklara i en teknisk miljö
  • God pedagogisk förmåga
  • Kommunikativ och serviceinriktad
  • Goda språkkunskaper i svenska såväl i tal som i skrift

Meriterande:

  • Utbildning med inriktning inom lärande och pedagogik
  • Erfarenhet av digitala lärplattformar
  • God systemteknisk förståelse
  • Tidigare erfarenhet av Region Skånes verksamhet

Tillhör kategori:

  • Projektadministratör

Upgraded People tillsammans med Region Skåne agerar i enighet med och står bakom EUs och Sveriges sanktioner mot Ryssland och de som omfattas av dessa. Det medför att leverantörer som svarar på anbud för att leverera kompetens via Upgraded People till Region Skåne ger egen garanti om att leverantören ej omfattas av sanktionerna, och sedermera står bakom dessa med samma ståndpunkt.

Detaljer

Referens:55074

Ort: Lund

Omfattning:100%

Startdatum:2024-10-01

Slutdatum:2025-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.