Uppdragsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en Utredare Nivå 3. Vår kund har behov av att stärka kompetensen inom informationsstyrning kopplat till anläggningen. Anläggningsinformation är av stor vikt för att kunna utveckla och tillgängliggöra transportsystemet och anläggningen, exempelvis genom uppbyggnad av en digital anläggning samt utveckling av referensID och BIM.

Vår kund upphandlar därför kvalificerade konsulter inom informationsstyrning med fokus på digital anläggningsinformation, såsom BIM, CoClass, anläggningshierarkier, informations- och begreppsmodellering samt standardisering.

Upphandlingen omfattar två (2) kompetensområden för strategisk kompetens för digital information om anläggningen:

  1. Utredning inom kompetensområdet digital anläggningsinformation.

Kompetenskrav:

  • Högskoleexamen inom byggnation, teknik, informatik eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig.
  • Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
  • Kunskap och erfarenhet av ISO 9001, ISO 19650-1 och ISO 55000 samt ytterligare minst fyra (4) relevanta standarder inom aktuella kompetensområden.
  • Minst tio (10) års erfarenhet inom kompetensområdet anläggningsinformation i rollen som utredare.
  • Genomfört uppdrag av liknande svårighetsgrad som den aktuella upphandlingen avser för Utredare Nivå 3. Med liknande svårighetsgrad avses att konsulten under de två (2) senaste åren har genomfört minst tre (3) uppdrag som utredare inom kompetensområdet digital anläggningsinformation, med godkänt resultat avseende kvalitet och tidshållning.
Detaljer

Referens:55184

Ort: Delvis distans, Göteborg

Omfattning:100%

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.