Uppdragsbeskrivning

Avropet omfattar en (1) resurskonsult till 100 % av en heltidstjänst för utförande av beskrivet uppdrag. Uppdraget förväntas pågå enligt nedan angiven kontraktstid.

Uppdraget innefattar bland annat leverantörsstyrning, kravställning, projektledning, nybeställning av tjänster från Nacka kommuns Nätverksleverantör. Konsulten rapporterar till chef för IT-infrastrukturgruppen samt till projektägare och styrgrupp för de aktuella projekten.

Uppdraget ska utföras minst 3 av 5 dagar på plats i Nacka i Nackas stadshus, varav tisdagar är obligatorisk. Övrig tid på distans från valfri ort.

Krav på dokumentation

Erforderlig dokumentation i rollen som tjänsteansvarig Nätverk såsom dokumentation av ändringar (CAB) beställningar och incidenthantering i rollen som IT-tjänsteansvarig samt enlighet med projektdirektiv och projektplaner samt Nackas metod för projektstyrning.

Säkerhetskrav

Den upphandlande myndigheten kan till exempel ställa specifika och förtydligande krav på informationssäkerhet baserade på informationsklassning med utgångspunkt från den information som ska hanteras inom det som avropas. Kraven kan vara baserade på SKR:s verktyg för informationsklassning – ”KLASSA”. Exempel på förtydligande krav se KLASSAS verktyg för informationsklassning.

Hantering av personuppgifter

Konsulten kommer att komma i kontakt med personinformation under uppdragets genomförande.

Förväntat resultat

Leverans enligt rollen tjänsteansvarig Nätverk samt resultat i enlighet med projektdirektiv i upphandling nätverk och IT-säkerhetsprogrammet.

Handlingar som ska ingå i offert

  • CV
  • Pris

Krav:

  • Erfarenhet av Nacka kommuns organisation samt metodik och arbetssätt för leverantörsstyrning och tjänsteansvar samt projektledning och kravställning upphandling/LOU.
  • Konsulten ska ha erfarenhet från liknande uppdrag.

Kompetensnivå

  • Nivå 4

För att kunna ansöka för detta uppdrag måste du vara en registrerad användare i vår portal som är helt kostnadsfri. Är du ny användare och vill registrera dig eller ditt bolag i Upgrades portal klicka här: https://portal.upgraded.se/

Detaljer

Referens:55490

Ort: Stockholm

Omfattning:100%

Startdatum:2024-07-01

Slutdatum:2024-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.