Uppdragsbeskrivning

Region Skåne har ett ärendehanteringssystem och diarie byggt på OpenText produkter och en egenutvecklad webportal, i samband med att plattformen förnyas pågår ett arbete med att samla in verksamhetens behov för att ytterligare digitalisera de ärendeprocesser som är föremål för diarieföring.

Tillsammans med Business analyst och verksamhetsanalytiker, bryta ner problemformuleringar, behov och högnivåkrav till detaljerade krav och testfall, baserat på att de ska implementeras i AppWorks (OpenText).

Ansvara för att lösningen utvecklas med ett för plattformen lämpligt och skalbart sätt avseende entitetsstruktur, masterdata och behörigheter.

Ansvara för att lösningen implementeras så långt möjligt med plattformens low-code anpassningar och konfigurationer.

Tillsammans med BA och verksamhetsanalytiker bygga en POC av diareprocessen.

Önskad kompetens:

  • Du har god erfarenhet som utvecklare på OpenText produkt AppWorks och har tillräckliga färdigheter för att såväl utveckla ny funktionalitet som att göra ändringar i befintlig lösning.
  • Erfarenheter av utveckling i ContentServer är meriterande. Erfarenheter av offentlig sektor är meriterande.
  • Du behärskar engelska flytande i tal och skrift
  • Kunskaper i svenska är meriterande men inte ett krav.

Tillhör kategori:

  • Mjukvaruarkitekt

 

Upgraded People tillsammans med Region Skåne agerar i enighet med och står bakom EUs och Sveriges sanktioner mot Ryssland och de som omfattas av dessa. Det medför att leverantörer som svarar på anbud för att leverera kompetens via Upgraded People till Region Skåne ger egen garanti om att leverantören ej omfattas av sanktionerna, och sedermera står bakom dessa med samma ståndpunkt.

Detaljer

Referens:55642

Ort: Distans, Lund, Malmö

Omfattning:50%

Startdatum:2024-06-10

Slutdatum:2024-09-13

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.