Uppdragsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en senior organisations- och verksamhetsutvecklare inom lokalförsörjning. Lokalförsörjning är ett viktigt strategiskt område för vår kund. Organisation och arbetssätt runt lokalförsörjning har varit i förändring under de senaste åren med flera verksamhetsförändringar och processutvecklingar. Mot bakgrund av lokalförsörjningsområdets strategiska betydelse, nyliga organisations- och verksamhetsförändringar samt iakttagna brister startar vår kund ett utvecklingsinitiativ. Lokalt placerat står lokalförsörjningsavdelningens uppdrag, tjänster och arbetssätt, men eftersom lokalförsörjningsområdet är komplext och organisatoriskt spritt, inbegrips även andra delar av organisationen – kommunens fastighetsbolag, samhällsbyggnad och kärnverksamheter.

Förväntat resultat av uppdraget

Genomlysa strategiskt viktiga aspekter för lokalförsörjningsområdet hos vår kund (med särskilt fokus på lokalförsörjningsavdelningen), ge förslag på förflyttningar och hur dessa kan genomföras. Exempel på viktiga aspekter:

  • Uppdrag och tjänster: Precisera uppdrag och tjänster för lokalförsörjningsavdelningen.
  • Processer: Säkerställ ändamålsenliga arbetsprocesser för lokalförsörjningsområdet med utgångspunkt i lokalförsörjningsavdelningen.
  • Strategier och styrning: Säkra att överordnade strategier fungerar.
  • Organisation och kompetenser: Kvalitetssäkra den samlade kompetensen idag och inför framtiden.
  • Uppföljning: Identifiera sätt att följa upp lokalförsörjningsområdet.
Detaljer

Referens:55670

Ort: Växjö

Omfattning:150-200h

Startdatum:2024-06-15

Slutdatum:2024-10-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.