Uppdragsbeskrivning

Lösningsarkitekt med brett domänövergripande tekniskt fokus för support i projekt

Uppdraget innebär att vara ansvarig avseende arkitekturfrågor, delaktig och drivande i krav och designarbeten, stöd i tekniska frågor mot leverantörer. Speciellt fokus på modellering och koppling till/framtagning av regionens målarkitektur.

Tidigare erfarenhet av att definiera och modellera IT krav inom sjukvård och kunskap inom teknikbehov för hälso- och sjukvårdssektorn är väsentligt och tidigare erfarenhet av att leda arbete med att definiera IT kravmodellering av komplexa teknikprojekt samt hur dessa skall integreras mot andra system med hjälp av tex informationsmodellering, klassificering och flöden.

Vi efterfrågar en person som kan arbeta självständigt, även i direktkontakt med verksamheten. Med tanke på kundens förväntningar på leveranstider söker vi en person med tydligt fokus på leverans och förmåga att hantera flera aktiviteter parallellt. Det är önskvärt med insikt och förståelse för regionens verksamhet.

  • Helhetssyn och verksamhetsförståelse: Förmåga att koppla ihop behov från klinisk verksamhet med nödvändigt IT-stöd och konsekvenser relaterat till detta
  • Erfarenhet från krav och designarbete med verksamhet
  • God teknisk kompetens avseende teknologier och designmönster i stora och komplexa miljöer
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift
  • Erfarenhet att effektivt planera och genomföra tekniska workshops
  • Förmåga att självständigt agera utifrån de mandat som uppdraget omfattar
  • Erfarenhet från Region Skåne är önskvärd

 

Upgraded People tillsammans med Region Skåne agerar i enighet med och står bakom EUs och Sveriges sanktioner mot Ryssland och de som omfattas av dessa. Det medför att leverantörer som svarar på anbud för att leverera kompetens via Upgraded People till Region Skåne ger egen garanti om att leverantören ej omfattas av sanktionerna, och sedermera står bakom dessa med samma ståndpunkt.

Detaljer

Referens:55838

Ort: Lund

Startdatum:2024-08-05

Slutdatum:2025-09-01

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.