Uppdragsbeskrivning

Region Skåne implementerar med hjälp av Oracle Health ett digitalt vårdsystem för att ersätta ett antal applikationer som stödjer regionens vårdaktiviteter. Detta är det mest omfattande förnyelsearbetet i Region Skånes historia. För mer information se https://vardgivare.skane.se/tema/skanes-digitala-vardsystem-sdv/

SDV söker nu en projektadministratör för en koordinerande roll mellan SDV utbildning och verksamhetsspecialister för Lärportalen på Koncernstab HR på Region Skåne. Verksamhetsspecialister för Lärportalen är de som skapar läraktiviteter i Lärportalen med det material som tas fram i SDV.

Alla medarbetare ska genomföra träning via träningsplaner i Lärportalen. I rollen blir ditt fokus att kommunicera mellan utpekade roller inom SDV programmet och verksamhetsspecialister för Lärportalen, detta för att säkerställa att allt material som krävs inför medarbetarnas utbildning i SDV är skapat, uppdaterat och korrekt i träningsplanerna i Lärportalen.  Du kommer bla att kommunicera genom att använda Region Skånes ärendehanteringssystem.

Uppdraget kan komma att utökas med andra typer av koordinerande arbetsuppgifter, t. ex. koordinering av datorplatser som ska användas vid utbildning.

  • Den primära uppgiften blir att skapa en matris över vad som ingår i träningsplanerna samt hur uppdateringar loggas så korrekt material alltid är uppladdat i Lärportalen.
  • Även en enkel process för hur kommunikation mellan SDV utbildning och Lärportalen ska skapas för att säkerställa att material är kommunicerat och publicerat i Lärportalen

Önskad kompetens:

  • Du är strukturerad med förmåga att knyta kontakter och samarbeta över gränser samt ser möjligheter i komplexa situationer och som person är du lyhörd, flexibel och lösningsinriktad.
  • Du trivs i att skapa ordning och reda där inte allt finns på plats och vara i en miljö där det sker snabba förändringar
  • Du har goda kunskaper i Excel.
  • Du är van att koordinera mellan flera olika intressenter och det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i stora projekt.
  • Du är bekväm med att arbeta i ärendehanteringssystem.
  • Tidigare erfarenheter av Regions Skånes verksamhet är meriterande.
  • Att du har kännedom om eller erfarenhet av LMS – Learning Management System är inget krav, men underlättar förståelsen för delar av uppdraget.

Tillhör kategori:

  • Projektadministratör

 

Upgraded People tillsammans med Region Skåne agerar i enighet med och står bakom EUs och Sveriges sanktioner mot Ryssland och de som omfattas av dessa. Det medför att leverantörer som svarar på anbud för att leverera kompetens via Upgraded People till Region Skåne ger egen garanti om att leverantören ej omfattas av sanktionerna, och sedermera står bakom dessa med samma ståndpunkt.

Detaljer

Referens:56026

Ort: Lund

Omfattning:100%

Startdatum:2024-08-12

Slutdatum:2025-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.