Uppdragsbeskrivning

Till Region Skåne Testcenter sökes en Senior Testledare med 5-10 års erfarenhet inom testområdet. Du kommer vara del av ett team med andra testledare. Det första uppdraget hos dem är att arbeta med deras nya Ekonomi- och Faktureringssystem men det kan även bli aktuellt att delta i andra projekt eller system i förvaltning. Du kan även bli tillfrågad att delta i det strategiska arbetet på testcenter. Projekt och system är både inom vårdområdet såväl som inom det administrativa området.

Du skall vara van vid att verka i både traditionella och agila miljöer i stora organisationer och ha vana av att hantera flera olika projekt samtidigt.

De behöver en testledare som kan hålla ihop och strukturera upp testning och planering av de förändrade processerna inom ekonomiområdet. Ett stort antal processer inom området kommer att förändras och verksamheten behöver stöd i genomförandet av detta. Du kan också komma att få hålla ihop testning av systemets nya behörighetshantering.

För att passa för uppdraget skall du vara strukturerad, kommunikativ och en driven person med erfarenhet av ekonomisystem och/eller förståelse för ekonomiska processer och flöden.

Erfarenhet av Reqtest är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper, flexibilitet och tidigare erfarenheter av olika projektleveranser. Du är självgående, drivande och pedagogisk, då du delvis kommer att arbeta med personer som inte är vana vid test sedan tidigare. Du tar för dig och agerar på risker och problem som uppstår i arbetet. Du är en lagspelare som lyfter och utvecklar dina kollegor. Att ni tillsammans når målen är viktigare för dig än din personliga framgång.

Du ska kunna svenska och engelska i tal och skrift.

Tillhör kategori:

  • 08.05 – Test – Testledare

 

Upgraded People tillsammans med Region Skåne agerar i enighet med och står bakom EU och Sveriges sanktioner mot Ryssland och de som omfattas av dessa. Det medför att leverantörer som svarar på anbud för att leverera kompetens via Upgraded People till Region Skåne ger egen garanti om att leverantören ej omfattas av sanktionerna, och sedermera står bakom dessa med samma ståndpunkt.

Detaljer

Referens:56576

Ort: Lund

Omfattning:100%

Startdatum:2024-09-01

Slutdatum:2025-03-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.