Uppdragsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu efter en front-end utvecklare. Vår kund utvecklar och förvaltar tjänster för att samla in och tillgängliggöra hälsodata till de som behöver det. Bland dessa tjänster finns de nationella e-hälsolösningarna Grunndata, E-recept, Kjernejournal, HälsoID, Patientens Provresultat och Välfärdsteknologisk Nav.

Flera av dessa tjänster är centrala för ett effektivt och välfungerande hälsoerbjudande i Norge. Det ställs höga krav på robusthet, prestanda, säkerhet och tillgänglighet, och de praktiserar smidiga utvecklingsmetoder. De är organiserade i olika team som samarbetar för att lösa uppgifterna.

Bakgrund för uppdraget

För att tillgängliggöra dokumentation och information om API-tjänster som de erbjuder till aktörer inom hälsosektorn, utvecklar och förvaltar NHN en utvecklarportal där all utvecklarrelaterad dokumentation presenteras. Denna portal byggs med utgångspunkt i open source-produkten Umbraco för .NET, som utgör ett CMS för portallösningar.

Portalen byggs så att dokumentation och information om API-tjänster underhålls av de ansvariga leveransteamena själva.

Uppdraget ska utföras i Trondheim, men med möjlighet för att delar av arbetet sker på distans.

Ansvarsområden:

  • Konsulten ska ingå i ett Scrum-team som har plattformsansvar för deras API-tjänster.
  • Detta team har också ansvar för utveckling och förvaltning av utvecklarportalen.
  • Utvecklingen måste göras enligt principerna om responsiv design och ska fungera på ytor som web, surfplatta och mobil.
  • Webbplatsen måste stödja de mest använda webbläsarna, inklusive IE 11.
  • Andra arbetsuppgifter kan tillkomma under biståndets utförande.
  • Kunden kan också använda konsulten i andra projekt om kunden anser detta lämpligt.

Kvalifikationer:

  • Det finns behov av en konsult med god erfarenhet av arbete med front-end utveckling och erfarenhet av CMS-utveckling inom Umbraco-utveckling.
  • Konsulten måste kunna kommunicera väl på norska och engelska, både skriftligt och muntligt, och ha erfarenhet av att arbeta i team.
Detaljer

Referens:57072

Ort: Trondheim

Omfattning:100%

Startdatum:2024-07-01

Slutdatum:2025-06-30

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.