Uppdragsbeskrivning

Vi söker dig som är Backend-utvecklare, Fullstack-utvecklare (med tyngd i React) eller DevOps/Infra-engineer till ett mycket spännande projekt med toppmoderna utvecklingsmiljöer. Passar din profil in på uppdragsbeskrivningen ser vi fram emot en motivering och CV.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla toppmoderna mjukvaruplattformar för olika applikationsområden, såväl best-of-breed standardlösningar som egenutvecklad mjukvara/system. Kunden strävar efter att vara en verkligt datadriven organisation och data mesh är byggt kring Snowflake och dbt. Alla system körs i en hybrid cloud Kubernetes-miljö som sträcker sig över GCP, Azure, AWS och Kubernetes.

Kundens tekniska miljö är huvudsakligen baserad på Kotlin, Java 17 och Spring Boot 3. Kännedom om dbt, Snowflake och Streamlit är meriterande. Även om de flesta insatser befinner sig inom det klassiska ”IT-domänen”, strävar vi efter en integrerad IT/OT-stack, därför är kunskaper inom industriella IoT-kommunikationsprotokoll såsom OPC UA, MQTT och AMQP extra meriterande. Frontend byggd i React med en micro frontend struktur byggd på module federation (webpack). Erfarenhet och intresse av frontendarkitekur är välkommet.

Slutligen är expertis inom infrastruktur och cybersäkerhet mycket välkommet. Djupare erfarenhet av att hantera, konfigurera och driva Kubernetes-kluster är värdefullt.

Erfarenhet från tillverknings/processindustrin är högt meriterande.

Detaljer

Referens:57171

Ort: Stockholm

Omfattning:100%

Startdatum:2024-08-19

Slutdatum:2024-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.