Uppdragsbeskrivning

Energimyndigheten genomför omfattande datainsamlingar som rör elanvändning i lokaler runtom i landet. Syftet är att insamlad data ska ligga till grund för myndighetens statistik. Insamlingen genomförs i omgångar per lokaltyp (ex kontor, skolor etc) och registreras i excelfiler som skickas till Energimyndigheten.

Energimyndigheten söker en utvecklare som utifrån excelfilernas innehåll ska bygga en datamodell och därefter läsa in data från excelfilerna till SQL Server. Parallellt med inläsningen ska viss kvalitetssäkring genomföras, ex datatypsvalidering.

Arbetet genomförs inom myndighetens data warehouse gruppering, men arbetet kan efter introduktion ske självständigt och till stora delar bedrivas på distans om så önskas.

Energimyndigheten värdesätter mjuka delar som att vara en god lyssnare, ha ett högt engagemang och att vara en doer. Du är strukturerad och värdesätter god ordning.

Omfattning: Cirka 2 månader, 100%

Uppdragsort: Eskilstuna, vid uppstart förväntas konsult arbeta på plats. Introduktionen är cirka 1-2 veckor, därefter finns det möjlighet till distansarbete.

Kompetensnivå 3:

Kunskap: hög kunskap inom sitt område

Erfarenhet: 4-8 år som konsult inom området. Är förebild för andra konsulter på lägre nivå.

Ledning: kan ansvara för delområde, kan leda mindre grupp

Självständighet: kan arbeta självständigt

Observera att annonseringen sker under sommaren, vilket kan innebära fördröjd återkoppling från konsultförmedlaren på grund av semesterperioden. Vi strävar efter att återkoppla så snart som möjligt. Presentation till kund kommer att ske efter sista anbudsdag.

– Presentation sker v33

– Intervjuer med kund v34

– Uppdragsstart v38 (målbild)

Handlingar som ska ingå i offert:

– CV

– Pris

Skallkrav:

  • Fyra (4) års erfarenhet av Visual Studio med SQL Server Data Tools
  • Fyra (4) års erfarenhet av SQL Server och Integration services
  • Grundläggande kunskaper inom Excel
  • Grundläggande kunskaper inom Datamodellering
  • Erfarenhet av källkodshantering i Azure DevOps
  • Konsult uppfyller kompetensnivå 3

Personliga egenskaper:

  • Nyfiken och engagerad
  • Självgående

 

För att kunna ansöka för detta uppdrag måste du vara en registrerad användare i vår portal som är helt kostnadsfri. Är du ny användare och vill registrera dig eller ditt bolag i Upgrades portal klicka här:  https://portal.upgraded.se/

Detaljer

Referens:58760

Ort: Eskilstuna

Omfattning:100%

Startdatum:2024-09-16

Slutdatum:2024-11-29

Ansök senast:2024-08-12

Konsultförmedlare