Uppdragsbeskrivning

Som senior HR-konsult kommer du att ansvara för sektorn lärande och bildning med fokus skola, stab och elevhälsa. Det innebär att vara chefsstöd inom de flesta förekommande HR-områden. Du förväntas självständigt kunna driva dina ärenden samtidigt som du har bra stöd av övriga på enheten samt förhandlings- och HR-chef.

Vi ser gärna även att du har stort intresse och kunskap inom arbetsrätt och tillsammans med stöd av HR-chef och förhandlingschef kan agera specialist inom området. Vi erbjuder dig ett omväxlande och ansvarsfyllt uppdrag där du arbetar både operativt och strategiskt med verksamhetsnära personalfrågor.

I ditt uppdrag kommer du även att tillsammans med dina HR-kollegor driva strategiskt utvecklingsarbete inom hela HR-området samt utforma och genomföra utbildningsinsatser.

Konsulten behöver vara noggrann, strukturerad och trygg. Inneha en god kommunikativ förmåga, är prestigelös samt har en hög integritet och skapar lätt förtroende hos både ledare och medarbetare.

Skallkrav:

– Personalvetarutbildning eller motsvarande
– Minst 5 års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete
– Mycket goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
– Hög digital mognad
– Väl bevandrad i de flesta HR-processer och har mycket goda kunskaper i arbetsrätt och rehabilitering
– Arbetat i kommun eller region
– Konsulten som är aktuell för tjänsten ska på begäran visa uppvisa betyg, intyg och eventuella certifieringar som styrker utbildningar

Under uppdraget råder en (1) månads ömsesidig uppsägningstid och en eventuell uppsägning ska meddelas skriftligt.

Förväntat resultat

Självständigt driva sina ärenden mot sektorn på ett kvalitetsmässigt sätt

Kompetensnivå: Nivå 4

Handlingar som ska ingå i offert
  • CV
  • Referensförteckning
  • Pris

För att kunna ansöka för detta uppdrag måste du vara en registrerad användare i vår portal som är helt kostnadsfri. Är du ny användare och vill registrera dig eller ditt bolag i Upgrades portal klicka här:  https://portal.upgraded.se/

Detaljer

Referens:60952

Ort: Hybrid, Stockholm

Omfattning:100%

Startdatum:2024-08-19

Slutdatum:2025-02-14

Option:2024-11-15

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.