Uppdragsbeskrivning

Region Skåne implementerar med hjälp av Oracle Health ett digitalt vårdsystem för att ersätta ett antal applikationer som stödjer regionens vårdaktiviteter. Detta är det mest omfattande förnyelsearbetet i Region Skånes historia. För mer information se https://vardgivare.skane.se/tema/skanes-digitala-vardsystem-sdv/

SDV söker nu en uppdragsledare som rapporterar till projektledaren inom arbetsgrupp för Migrering (teknisk och manuell, samt arkivering). I rollen ingår du i utrullningsorganisationen i SDV. Teamet Driftstart ska på ett systematiskt sätt säkerställa aktiviteter som behöver genomföras och förberedas. Samt säkerställa att organisation och processer etableras för att hantera arbetet och att dessa integreras i den idag etablerade utrullningsorganisationen. Teamet ska säkerställa att driftstarten genomförs på ett sådant sätt och med ett sådant resultat att det stödjer en fungerande verksamhet efter att systemet har ”gått live”.

Önskad kompetens:

  • Du kommer driva delprojekt inom området migrering – därav krävs dokumenterade erfarenheter från tidigare uppdrag samt relevant kunskap inom projektledningsområdet.
  • Stark muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga för att effektivt kunna interagera med olika intressenter.
  • Förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt, organisera möten, och hålla reda på tidsplaner och deadlines. Förståelse för att arbeta med prioritetsordning och förmåga att genomföra rätt sak i rätt tid.
  • Förmåga att identifiera och lösa problem snabbt och effektivt.
  • Goda kunskaper i olika IT-verktyg och system som används inom projektledning, exempelvis MS Office, projektplaneringsverktyg (Agile + Vattenfall) och kommunikationsplattformar.

 

Tillhör kategori: uppdragsledare

 

OBS: rollen arbetar på plats på Medicon Village i Lund.

 

Upgraded People tillsammans med Region Skåne agerar i enighet med och står bakom EUs och Sveriges sanktioner mot Ryssland och de som omfattas av dessa. Det medför att leverantörer som svarar på anbud för att leverera kompetens via Upgraded People till Region Skåne ger egen garanti om att leverantören ej omfattas av sanktionerna, och sedermera står bakom dessa med samma ståndpunkt.

 

 

Detaljer

Referens:62007

Ort: Lund

Omfattning:100%

Startdatum:2024-09-01

Slutdatum:2025-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.