Uppdragsbeskrivning:

Vi söker en projektledare med kompetens inom energi i fastighets/byggnadssektorn till vår kunds arbete med smart energieffektivisering med stöd av AI.

I rollen som projektledare agerar du både sammanhållande för projektet/området en smart energieffektivisering men med din bakgrund och erfarenhet inom energisektorn så är du även vägledande, rådgivande och drivande i frågor som rör energieffektivisering inom fastighets/byggnadssektorn.

Du måste ha en god förmåga att röra dig från strategiska perspektiv till taktiska och operativa frågeställningar inom projektet och sektorn.Du måste ha ett gediget intresse i hur teknik och data kan användas för att uppnå en effektiv energianvändning och med tanke på arbetets fokus på att uppnå ett läge där AI är en del av styrningen så måste du ha en stor nyfikenhet och intresse inom framtidens teknologier.

I projektet kommer du få möjligheten att leda ett arbete och utforskande som är i framkant inom sektorn, där vi tillsammans kommer att lära oss mycket av hur teknik, data och AI kan användas för en mer hållbar framtid. De tidigare faserna i projektet har drivits av projektledare med mer allmänkunskap inom området vilket vi har sett måste kompletteras med domänkunskap i framtida faser där vi ska gå från teori till genomförande.

Ort: Konsulten ska kunna arbeta fysiskt på plats i kundens lokal i Sundsvall på ca: 80% av uppdraget
Omfattning: Kund bedömer omfattningen att vara ca 50% men detta kan behöva justeras under arbetets gång som högst till 100%.

SKA-krav:
– Ska ha flerårig erfarenhet av projektledning
– Ska ha flerårig erfarenhet och god domänkunskap inom energi i fastighets/byggnadssektorn
– Ska ha flerårig erfarenhet av lösningsarkitektur inom energilösningar i fastighets/byggnadssektorn
– Projektledaren ska redovisa 2 referens projekt med tillhörande referenspersoner som beställaren kan kontakta. Offererad konsult haft ledande roller
– Två (2) referensprojekt (inklusive kontaktpersoner)

Detaljer

Referens:63022

Ort: Sundsvall

Omfattning:50-100%

Startdatum:2024-10-01

Slutdatum:2026-06-30

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.