Uppdragsbeskrivning
Avropet omfattar en eller flera handledare till Beroendeenhet. Uppdraget pågår under ett år med handledningstillfällen ca 1 gång/ månad i tre timmar på plats (ej sommarmånader).

Förväntat resultat Handledning på plats i Täby, 3 arbetsgrupper tre timmar var en gång i månaden under 2025 (ej sommarmånaderna). Förväntade resultat är att grupperna får den handledning de efterfrågar från gång till gång (ärenden, processm.m.)

Projektorganisation
Rapportering till enhetschef. Grupp 1 består ar 4 socialsekreterare och en gruppledare, Grupp 2 består av 3 beroendebehandlare, Grupp 3 består av 9 stödcoacher och 1 Case Manager. I grupp 2 och 3 ingår gruppledare ibland.

Krav på dokumentation
Inga krav på dokumentation

Säkerhetskrav
Om konsult anser att uppgift(er) i offert omfattas av sekretess ska detta anges med utförlig motivering i offerten. I annat fall förutsätts att anledning till sekretess saknas. Uppgifter som anses sekretessbelagda kan med fördel lämnas i separata bilagor.

Handlingar som ska ingå i offert:
– CV
– Referensförteckning
– Pris

Skallkrav
  • Handledarutbildning eller motsvarande utbildning
  • Erfarenhet av Beroendeproblematik
  • Erfarenhet av handledning
Övriga krav
  • Kontaktuppgifter till referenspersoner

 

För att kunna ansöka för detta uppdrag måste du vara en registrerad användare i vår portal som är helt kostnadsfri. Är du ny användare och vill registrera dig eller ditt bolag i Upgrades portal klicka här: https://portal.upgraded.se/

Detaljer

Referens:63370

Ort: Stockholm

Omfattning:1 gång/ månad i tre timmar på plats (ej sommarmånader)

Startdatum:1 januari 2025

Slutdatum:31 december 2025

Option:6 månader

Ansök senast:2024-09-22

Konsultförmedlare