Vår kunds team fokuserar på ingenjörsarbete som möjliggör internationella marknader. De bygger bibliotek för internationalisering, lokaliseringsinfrastruktur och integrationer för översättningssystem. Systemet hjälper till att säkerställa att kunden erbjuder en rik och engagerande upplevelse för människor över hela världen.

Vår kund söker nu en Senior Fullstack Engineer med fokus på backend-engineering för att hjälpa dom att konsolidera lokaliseringsinfrastrukturen. De letar efter någon som förstår modern molnberäkning och nätverksarkitektur, och som vet hur man matchar tekniska lösningar med affärskrav.

 

Vad du kommer att göra

Dina ansvarsområden inkluderar utveckling av nya standardbaserade lokaliseringstjänster som är utformade för att konsolidera kritiska aspekter av kundens lokaliseringsinfrastruktur, samtidigt som du upprätthåller lokaliseringskvalitet och förbättrar effektiviteten i stor skala. Som ingenjör inom detta område kommer du att ha möjlighet att vara en del av utvecklingen av nya teknologier inom en befintlig serviceinfrastruktur.

 

Vem du är

Du är en skicklig backend-utvecklare med erfarenhet av att bygga och skala tjänster i Java.

Du är bekväm med att arbeta över hela stacken och har erfarenhet av frontend-utveckling med React och Next.js.

Du har utmärkta problemlösnings- och snabba beslutsfattande färdigheter med en stark handlingskraft.

Du har starka skriv- och kommunikationsfärdigheter och är bekväm med att driva tekniska djupdykningar och workshops samt hålla presentationer för intressenter.

Du är självgående och kan arbeta både självständigt och som en del av ett team.

Erfarenhet av internationalisering och lokaliseringsarbete är meriterande.

Tekniker

  • Java
  • React
  • Next.js
Detaljer

Referens:66622

Ort: Stockholm

Omfattning:100%

Startdatum:2024-10-31

Slutdatum:2025-04-30

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.