Uppdragsbeskrivning

Vår kund inom fordonsindustrin söker nu dig som System Designer för att ansluta sig till deras iTeam Detachment B (Basetech Support & Taskforce), där de hanterar SPA3-projekt med fokus på bastekniska krav, testning och tekniska lösningar. Som den viktiga länken mellan Basetech och intressenter kommer du att stödja alla aspekter av kravförståelse och förbättring genom effektiv kommunikation. Vi söker dig som har möjlighet att arbeta onsite i vår kunds lokaler i Göteborg. Uppdraget är långsiktigt och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter.

Om Detachment B och arbetsmiljön

På Detachment B värdesätter de frihet under ansvar och säkerställer högkvalitativt arbete genom grundlig dokumentation. Du kommer att få möjlighet att arbeta med innovativa projekt, såsom interna AI-integrationsinitiativ, som syftar till att förbättra stödet för deras intressenter. Denna roll ger dig möjlighet att utveckla dina generalistkunskaper samtidigt som du specialiserar dig inom specifika teknikområden, vilket gör en verklig skillnad i en stor organisation.

Detachment B går nu in i den andra fasen av sitt banbrytande projekt. Att arbeta på plats kommer att ge dig exceptionella möjligheter för introduktion, samarbete och professionell utveckling.

Huvudsakliga ansvarsområden:

En typisk dag kan inkludera följande ansvarsområden:

  • Granska hårdvaru- eller basmjukvarubegränsningar
  • Samla in och analysera feedback från intressenter för framtida förbättringar
  • Säkerställa att all nödvändig dokumentation är uppdaterad och korrekt
  • Driva samarbete och dialog kring projektmognad och systemkrav
  • Deltaga i möten och bidra med tydlighet och stöd i diskussioner om systemövergripande krav

Kvalifikationer:

  • Förståelse för teknologier som CAN, Ethernet, LIN, Diagnos, Software Download och Cyber Security ifrån: Erfarenhet inom teknologier som CAN, Ethernet, LIN, Diagnos (gärna med kunskap om SAE J2012), Software Download (R156) och Cyber Security (R155)
  • Djupgående teknisk kunskap inom automotive
  • Erfarenhet av SystemWeaver är ett plus, men inget krav. Har du dessutom arbetat med mjukvarukalibrering (SWCAL)? Perfekt – vi vill gärna prata med dig!

Personliga egenskaper:

  • En praktisk inställning – en doer

Är du en passionerad ingenjör med en ”doer”-mentalitet, ivrig att göra skillnad? Då vill vi höra från dig! Gå med i vår kunds dynamiska team och var med och forma framtiden tillsammans!

Detaljer

Referens:71489

Ort: Göteborg

Omfattning:100%

Startdatum:ASAP

Slutdatum:2025-06-30

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.