Uppdragsbeskrivning

Till detta uppdrag söker vi dig som har en akademisk examen inom IT-området som kan stärka vår kunds team och agera kravanalytiker i olika projekt.

För att lyckas i detta uppdrag behöver du vara driven, noggrann och van vid att jobba med flera projekt parallellt. Du kommer att vara spindeln i nätet och bör därför ha god kommunikationsförmåga och vara van vid att jobba i team.

Det dagliga arbetet kommer att innebära en hel del planering och ledning av operativt modelleringsarbete samt dokumentation av resultat. Därför är det en stor fördel om du har arbetat med olika typer av modellering tidigare, gärna verksamhets- och/eller informationsmodellering. Du kommer även att arbeta med framtagning av krav, både funktionella och icke-funktionella, och då ta hänsyn till kravintressenternas synpunkter. I och med detta består uppdraget även av att validera och verifiera funktionalitet för vår kunds kravställda system.

Vår kund ser gärna att du som söker är senior inom kravanalys och har minst 10 års erfarenhet i ryggen, där du bland annat har använt kravverktyg som Microsoft TFS eller motsvarande.

Det är meriterande om du tidigare planerat och drivit workshops, eftersom detta är en viktig del i teamets arbetsprocess.

För rollen krävs goda kunskaper i svenska, både skriftligt och muntligt.

Detaljer

Referens:7393

Ort: Stockholm

Omfattning:100%

Startdatum:2023-11-13

Slutdatum:2024-06-30

Option:2027-06-30

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.