Uppdragsbeskrivning

Nu söker vi en kravanalytiker som har en akademisk examen inom IT-området. Du kommer att stärka upp vår kunds nuvarande team inom projekt och linjeverksamhet.

I denna roll kommer en stor del av dina arbetsuppgifter bestå av att planera, leda och utföra diverse projekt, därför behöver du ha god kommunikationsförmåga och van vid att leda och jobba i team. Du kommer bland annat att planera och utföra behovsanalyser, kravfångster, verksamhetsmodelleringar och verksamhetsanalyser samt dokumentera resultaten från dessa. Även planering och samordning av funktionella och icke-funktionella krav där du behöver ta hänsyn till behov och kravintressenter.

En annan viktig arbetsuppgift i detta uppdrag är att strukturera och dokumentera krav och resultat i redan etablerade beskrivningssätt, så som användningsfall och användarscenarios. Du kommer utöver detta att delta i validering och verifiering av funktionalitet för kravställda system.

Vår kund ser gärna att du är en senior konsult med lång erfarenhet av tidigare projekt. Det krävs att du tidigare arbetat med Microsoft TFS och är van vid att planera och leda workshops inför större grupper. Du ska även tidigare ha arbetat med behovsinsamling och kravanalys vid agil IT-systemutveckling.

För att lyckas i detta uppdrag krävs det att du som person är driven, noggrann och van vid att ha många bollar i luften. Du ska ha god kommunikationsförmåga då rollen innebär många kontaktytor, både med personer inom ditt team och externa intressenter. Detta innebär att du ska vara flytande i svenska, både i tal och skrift. Det är även ett stort plus om du är van vid att jobba med agila metoder.

Detaljer

Referens:7397

Ort: Stockholm

Omfattning:100%

Startdatum:2023-11-20

Slutdatum:2026-12-31

Option:2029-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.