Uppdragsbeskrivning

Skånetrafikens kundsystem SeKund är ett av Skånetrafikens mest centrala system som bland annat innehåller Skånetrafikens kunddatabas och hela kundärendehanteringen för verksamheten.

SeKund är Skånetrafikens installation av standardsystemet Microsoft Dynamics CRM och förvaltas idag i en on-premise lösning. Skånetrafikens CRM-lösning innehåller även sälj- och bokningsstöd för vår annonsering och marknadsstöd via Click Dimensions.

Sekund har en del tillägg som är utvecklade utanför standard men alltid som supporterade lösningar. SeKund innehåller också en omfattande integration mot Skånetrafikens webblösning Mitt Konto och Företagsportal. SeKund är också integrerat mot Singapore (biljettsystem), Förseningsersättning (RGOL) och analysplattform samt mot flertal externa tjänster ex mot Folkbokföringsregistret, affärsdatabaser, SMS utskick m fl. Skånetrafikens MS Dynamics lösning ansvaras idag av Team kundstöd.

Vi söker en mycket senior utvecklare som kan stärka upp vårt team att förvalta och utveckla Skånetrafikens Dynamics CRM lösning vidare. Team Kundstöd består av konsulter från olika leverantörer. Skånetrafiken arbetar agilt enligt SCRUM och värdesätter kompetensdelning för att tillsammans leverera en kvalitativ produkt.

Skallkrav:

  • Erfarenhet av offentliga/kommunala kundsystems-lösningar och kundärendelösningar
  • Erfarenhet av offentliga/kommunala handläggnings-system

Önskad kompetens och erfarenhet:

  • Minst fem års avancerad utveckling i MS Dynamics CRM inom område B2C
  • Erfarenhet av avancerad felsökning inom MS Dynamics CRM och integrerade lösningar och tillhörande api-bibliotek
  • Minst fem års erfarenhet av utveckling och förvaltning av api-lösningar för MS Dynamics CRM
  • Varit delaktig i minst tre stora projekt för MS Dynamics CRM inom område B2C
  • Kompetens till att skapa säker kod, kryptering och certifikathantering, autentisering och auktorisering samt servermiljöer (server OS och webbserver (IIS))
  • Dokumenterad erfarenhet av konfiguration och förvaltning av lösningar i MS Dynamics CRM inom område B2C och B2B
  • Flerårig erfarenhet av MS Dynamics CRM on premise
  • Erfarenhet av agilt utvecklingsarbete och verktyget Devops är ett krav

Som person ska du vara drivande, problemlösande, kommunikativ och strukturerad.

Uppdraget kan utföras från valfri ort i Sverige men du ska ha möjlighet att delta på möten i Malmö/Hässleholm vid behov.

 

Upgraded People tillsammans med Region Skåne agerar i enighet med och står bakom EUs och Sveriges sanktioner mot Ryssland och de som omfattas av dessa. Det medför att leverantörer som svarar på anbud för att leverera kompetens via Upgraded People till Region Skåne ger egen garanti om att leverantören ej omfattas av sanktionerna, och sedermera står bakom dessa med samma ståndpunkt.

Detaljer

Referens:8520

Ort: Distans, Malmö

Omfattning:50%

Startdatum:2023-09-01

Slutdatum:2023-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.