Uppdragsbeskrivning

I den här rollen kommer du att leda och fördela det dagliga operativa arbetet inom enheten Datakommunikation och Telefoni i linje med förvaltningsstrategin och de taktiska målen givna för året samt delta i olika gränsöverskridande projekt och forum där infrastrukturkompetens efterfrågas. Du kommer även att ansvara för verksamhet, personal och ekonomi där du har siktet inställt på att leda, inspirera, motivera och utveckla dina medarbetare, samt bidra till enhetens utveckling genom att kvalitetssäkra leveranser.

Du visualiserar arbetsprocesser samt implementerar och följer upp ett processorienterat och strukturerat arbetssätt. Att nå en sammanhållen verksamhet med samstämmig ambition och målsättning i gruppen blir av stor vikt. I teamet har du regelbunden uppföljning av medarbetare och följer de gängse aktiviteterna som är angivna från HR under årets olika delar (Ex medarbetarenkät, medarbetarsamtal, Arbetsplatsträffar mm).

Vi söker dig som har en adekvat högskoleutbildning alternativt annan relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Du har ledarskapserfarenhet samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Att vara enhetschef ställer höga krav på förmåga att prioritera, kommunicera, delegera och följa upp. Du är noggrann, strukturerad och metodisk samt har förmågan att kombinera akut problemlösning med långsiktig planering. Du har förmåga att omsätta strategi till taktik och operativt arbete. Som ledare är du coachande och kommunikativ med hög integritet.

Som person visar du mod och kraft att genomföra beslut, och du har den vilja, driv och vision som krävs för att driva de förändringar som området måste göra för att möta den nya vårdens krav. För att lyckas i rollen behövs ett tydligt ledarskap, tålamod, en god samarbetsförmåga och förståelse för verksamheter. Självklart delar du Region Skånes värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Vi ser att du:

  • Har en pedagogisk förmåga samt erfarenhet av förändringsledning
  • Har tidigare ledarerfarenhet med god erfarenhet från förändringsarbete
  • Är en stabil person med utmärkt kommunikationsförmåga och har en god kombination av humor och ett hjärta som slår för gott ledarskap
  • Har tidigare erfarenhet av ledningsgruppsarbete

I din ansökan vill vi att du beskriver din kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper samt vad du kan bidra med i rollen som enhetschef. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess. Vi ser fram emot att lära känna dig!

Tillhör kategori

Ledning & Styrning – Enhetschef

 

Upgraded People tillsammans med Region Skåne agerar i enighet med och står bakom EUs och Sveriges sanktioner mot Ryssland och de som omfattas av dessa. Det medför att leverantörer som svarar på anbud för att leverera kompetens via Upgraded People till Region Skåne ger egen garanti om att leverantören ej omfattas av sanktionerna, och sedermera står bakom dessa med samma ståndpunkt.

Detaljer

Referens:8795

Ort: Lund

Omfattning:100%

Startdatum:2023-08-15

Slutdatum:2023-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.