Uppdragsbeskrivning

Inom Digitalisering IT och MT hos Region Skåne pågår en förflyttning från systemleverans till tjänsteleverans enligt ITIL4 som ramverk, vilket innebär att cirka 30 nya stödprocesser upprättas och befintliga konsolideras. Under hösten 2023 behöver enheten Kvalitets- och processamordning tillfällig resursförstärkning i arbetet med processutveckling.

Därav söker vi nu en processorienterad verksamhetsutvecklare som kan stödja processägare och processledare i arbetet med att förstå nuläget genom att identifiera intressenter och krav samt beskriva nödvändiga förändringar utifrån befintligt arbetssätt. Samt utforma och beskriva processer genom att definiera aktiviteter, resultat och logisk ordning samt dokumentera i processkartor och processinstruktioner.

För att lyckas i denna roll ska du ha:

  • Expertkunskaper och erfarenhet av processbaserad verksamhetsutveckling
  • Goda kunskaper om Region Skåne och dess verksamheter

Stor vikt läggs på samarbetsförmågan samt den pedagogiska och kommunikativa förmågan.

Tillhör kategori 

Ledning & Styrning – Processutvecklare

 

Upgraded People tillsammans med Region Skåne agerar i enighet med och står bakom EUs och Sveriges sanktioner mot Ryssland och de som omfattas av dessa. Det medför att leverantörer som svarar på anbud för att leverera kompetens via Upgraded People till Region Skåne ger egen garanti om att leverantören ej omfattas av sanktionerna, och sedermera står bakom dessa med samma ståndpunkt.

Detaljer

Referens:9646

Ort: Lund

Omfattning:80%

Startdatum:2023-09-04

Slutdatum:2023-12-31

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.