Uppdragsbeskrivning

 

OBS – vid ansökan bifoga intresseanmälan á max två A4 med motivering på hur ni tänkt ta er an uppdraget och exempel på vilken kompetens ni kan bidra med, ange vilket eller vilka av systemen ni kan införa, underhålla, supportera och vidareutveckla vid senare behov. Lämna in minst två referenser på liknande uppdrag som ni utfört eller är pågående och som är max 5 år gammalt. Med liknande uppdrag menas införande av ett logistiksystem.

 

Syftet är att införa ett IT system som kan hantera order, lager och fakturering till Region Skånes nya lager som håller på att byggas. Integrationer kommer att vara nödvändiga mot andra IT system i Region Skåne. Mer information finns i Länk till ytterligare information angående uppdraget. Lager har tidigare varit outsourcat, därav finns det idag inget befintligt IT system för syftet.

Den Leverantör som kan bli aktuell för uppdraget ska ha erfarenhet av att implementera, underhålla och supportera ett eller flera system från följande Tillverkare:

– Microsoft Dynamics
– Jeeves
– SAP
– Oracle

Kompetenser:
Det kommer troligen bli aktuellt med flera olika kompetenser både i införandet och Teamleverans för underhåll och support.

Avgränsning:
Region Skåne är inte intresserade av andra system eller ”best of breed” lösningar.

Mer detaljer och kravspecifikation finns och kommer delas med den eller de Leverantörer som kan komma vara aktuella för uppdraget.

Ort: Malmö, Lund, (distans kan också i vissa delar vara möjligt)

 

Upgraded People tillsammans med Region Skåne agerar i enighet med och står bakom EUs och Sveriges sanktioner mot Ryssland och de som omfattas av dessa. Det medför att leverantörer som svarar på anbud för att leverera kompetens via Upgraded People till Region Skåne ger egen garanti om att leverantören ej omfattas av sanktionerna, och sedermera står bakom dessa med samma ståndpunkt.

Detaljer

Referens:60833

Ort: Lund, Malmö

Omfattning:100%

Startdatum:2024-10-01

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.