Uppdragsbeskrivning

Vi söker en erfaren Business Analysist/kravanalytiker som kan förvandla verksamhetens mål och behov till tekniska lösningar för IT-system. Rollen innebär att arbeta nära både affärsverksamheten och utvecklingsteamet för att säkerställa att krav tydligt definieras och implementeras. För att lyckas i denna roll behöver du ha gedigen erfarenhet av att leda kravarbete och projekt i en agil utvecklingsmiljö, med en förmåga att snabbt navigera komplexa system och processer.

Obligatoriska kvalifikationer:

  • Kunskap inom hantering av information kopplad till ekonomi och ersättningssystem.
  • Bakgrund från större organisationer med hög transaktionsvolym.
  • Erfarenhet av att leda workshops och styra grupper mot gemensamma mål.
  • Minst fem års arbete med analys och specificering av krav.
  • Erfarenhet av att hantera komplexa processer inom IS/IT-projekt.
  • Stark förmåga att dokumentera och presentera komplex information på ett tydligt sätt.
  • Vana vid att arbeta med agila utvecklingsmetoder.
  • Förmåga att omvandla affärsprocesser till tydliga och användbara funktionskrav.
Det är meriterande att du har kompetens inom förändringsledning, erfarenhet av ersättningssystem för hälso- och sjukvård samt kunskap om ramverket SAFE.
Personliga egenskaper:

Vi söker någon som är erfaren och självgående, med en naturlig förmåga att anpassa sig till föränderliga miljöer. Du är lyhörd och trivs med att arbeta i team, där du gärna delar med dig av din kunskap och erfarenhet. Din nyfikenhet och pragmatism gör att du snabbt kan hitta lösningar och driva projekt framåt med fokus på praktiska resultat.

Du har en utmärkt förmåga att kommunicera tydligt och effektivt, både med tekniska experter och de utan teknisk bakgrund, vilket gör att du enkelt kan överbrygga gap mellan olika intressenter. Dessutom är du skicklig på att dokumentera och presentera komplex information på ett lättförståeligt sätt. Du ser möjligheter snarare än problem och tar gärna initiativ för att säkerställa att projektet når sina mål.

Nedan finner du kravmatris för detta uppdrag. Vänligen ladda ner och fyll i denna samt bifoga tillsammans med CV i ansökan.

Länk till kravmatris

Detaljer

Referens:75733

Ort: Göteborg

Omfattning:100%

Startdatum:2025-01-01

Slutdatum:2025-06-30

Konsultförmedlare

Det går inte längre att söka den här tjänsten.